Едмонд Назарян посочи какво го изведе до триумфа и какви са целите му


Едмонд Назарян посочи какво го изведе до триумфа и какви са целите му

1100 0

Новият европейски шампион в категория до 55 кг. в борбата класически стил Едмонд Назарян обяви какво му е помогнало да достигне до триумфа в Рим. 18-годишният борец се пребори да влезе в историята, след като на финала победи руснака Виталий Кабалоев със 7:3.

"Аз тренирам всеки път да донеса такава радост за моите приятели и пак така ще се постарая да вдигна настроението на всички в България. Винаги вярата ми помага най-много - аз като вярвам в себе си, това е мотото на баща ми - "Вярвай в себе си“, "Бори се докрай“. Те почти не очакваха от мен такъв дебют, водиха ме за опит, да видят как се чувствам. Аз исках да докажа, че мога да надвия най-силните борци в моята категория", заяви Назарян-младши при завръщането си в София.

"Не мога да обясня емоцията на баща ми, той целият в сълзи, викам си: "Какво направих аз, станах шампион при мъжете“. Искам колкото се може повече медали да спечеля в моя спорт. Получават ми се вече нещата. Моите амбиции са да съм здрав и да тренирам, за Олимпийски игри съм малък още, но треньорите решават. Аз ще се готвя, ще участвам и на моята възраст юноши и след това каквото решат треньорите, аз съм готов", добави шампионът.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Нов в ЦСКА участвал в секс оргия и критикувал свой наставник за тренировките му

Като трансферен удар беше възприето у нас привличането на двама играчи на Уотфорд от ЦСКА. Става дума за Джером...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама