Дейна Уайт обяви кога Конър Макгрегър ще се завърне на октагона в UFC


Дейна Уайт обяви кога Конър Макгрегър ще се завърне на октагона в UFC
Снимка: Getty Images

1297 0

Един от най-големите шоумени в бойните спортове и по-конкретно UFC - Конър Макгрегър, може да се завърне в октагона през лятото на 2024 година, това обяви самият президент на гореспоменатата федерация - бизнесменът Дейна Уайт.

Кога да очакваме Конър?

Според Уайт, Макгрегър все още трябва да премине през шестмесечни антидопингови тестове, преди да се бие, въпреки че вече е влязъл в групата за тестване през октомври. Независимо от това, Уайт каза пред "Daily Mail", че лятна дата би била по-логична за завръщането на ирландеца.

Спряганият за опонент на емблематичното за ММА име е Майкъл Чандлър. За битка между двамата се спекулира от месеци и е много вероятно да ги видим на октагона догодина.

Самият Макгрегър си взе почивка от UFC, тъй като последната му битка бе на десети юли 2021 година. Тя завърши разочароващо за него, защото той получи травма в крака и загуби служебно от Дъстин Порие за втори пореден път в кариерата си.

Съвсем наскоро ирландецът се превърна в атракция за българската публика с присъствието си на бойна галавечер в София. Конър Макгрегър се срещна със Серафим Тодоров и двамата спретнаха истинско шоу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички