"Имам дарба от Бог, а Конър е набожен" - култов разказ от Сарафа за Макгрегър


"Имам дарба от Бог, а Конър е набожен" - култов разказ от Сарафа за Макгрегър
Снимка: БГНЕС

1072 0

На специалната галавечер в София, организирана от легендата на ММА Конър Макгрегър, имаше куп звездни гости. Сред тях бе и легендарният български боксьор Серафим Тодоров - Сарафа.

Тогава Макгрегър проведе приятелски разговор с него, като дори намесиха и Флойд Мейуедър, който на Олимпиадата през 1996 година бе сломен от българина. След това пък прави величествената си кариера в професионалния бокс.

Конър Макгрегър и Серафим Тодоров (Сарафа) в София

Сарафа се върна към въпросната вечер и към прекарването с Макгрегър. Той призна, че специално е проучил и разбрал, че Конър е набожен и по този повод му подарил икона. Впоследствие Макгрегър искал да прекарат заедно вечерта, но получил отказ от скромност.

"Имам дарба от Бога - ставам много приятен на хората с визията и държанието ми. Бил съм винаги много добър и благороден човек. Когато прегърна някого, го привличам като магнит и направо се влюбва в мен. Конър знае какво съм направил, знае мача с Флойд. Бях проверил, че е набожен, и затова му подарих икона. Той много се зарадва.

Аз нямам неговите пари, той пък няма моите успехи. Така се развиха нещата в живота ми. Конър после искаше да прекараме вечерта заедно, но аз съм по-скромен и не исках хората да ме гледат. Обичам семейството, жената. Едно време бяха луди-млади години" - разказа Тодоров пред bTV.

Припомнете си и култовите кадри как Конър Макгрегър се изуми от Сарафа и звънна на Флойд Мейуедър с интересни думи (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички