От България в Рияд: Конър Макгрегър се затрудни да избере фаворита си между Франсис Нгану и Тайсън Фюри


От България в Рияд: Конър Макгрегър се затрудни да избере фаворита си между Франсис Нгану и Тайсън Фюри
Снимка: БГНЕС

817 0

Редица звезди ще са сред присъстващите на грандиозното събитие в събота (28.10) в Рияд за боксовия мач между Тайсън Фюри и Франсис Нгану. Поредната знаменитост от бойните спортове, която потвърди присъствието си и също даде известна представа какво може да се случи по време на битката е Конър Макгрегър.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Боецът, който вече се е посветил повече на бизнес начинанията си, обикаля различни мероприятия, за да рекламира продуктите си. Той също така промотира бокса чрез своите марки, а Макгрегър реши да присъства на боксовия мач в събота. В негов аудио анализ опитва да избере кой ще бъде неговият фаворит за спечелване на битката. Припомняме, че само преди седмица той бе в България, като бе специален гост на галавечер и подлуди родната публика.

Кой избра Конър между Фюри и Нгану?

"ММА отново намира място бокса. Толкова съм развълнуван да бъда там. Нямам търпение да докосна Саудитска Арабия, да видя какво може да предложи страната. Франсис Нгану за мен е повече кикбоксьор/боксьор, отколкото представител на смесените бойни изкуства.

Той има манталитет на атакуващ и това ще го издържи в този двубой. Всеки един от двамата може да нанесе удар. Тайсън е бърз, лек, неуловим. Може да бъде наистина звездно представяне от Тайсън Фюри тук". Изглежда, че Конър изпитва "слабост" към Нгану, но и оценява колко велик в бокса е Фюри. Все пак запазва надеждата, че ММА стралището ще нанесе някои добри удари. А как Конър подлуди българските фенове - вижте в този материал.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Нгану - Фюри е поредното спортно събитие, което ще бъде в Саудитска Арабия, като Франсис вече хвърли сериозни закани към съперника си. Кога, къде и от колко часа може да следите двубоя - вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички