Боряна Калейн: За Световното ще направим промени, за да няма кой да ни бие


Боряна Калейн: За Световното ще направим промени, за да няма кой да ни бие
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2043 0

"Предстои кратка почивка, след това започва подготовката за Световното първенство в средата на септември месец. Ще се борим за олимпийски квоти, ще направим някои промени по съчетанията. С цел да няма кой да ни бие", заяви Боряна Калейн при завръщането на тима ни по художествена гимнастика от Европейското в Израел.

Тя се представи на много високо ниво - спечели титлите от финалите на топка, лента и в отборното класиране. Състезателката на Марияна Памукова взе още сребро в многобоя и бронз на обръч.

"Беше много силно състезание. Много държави, които досега не са имали претенции за медали, вече имат. Гимнастиката се развива с невероятни темпове. Конкуренцията е много голяма. Имаше неща, които не се получиха по най-добрия начин в съчетанията. И въпреки това, медалите са налице", сподели Боряна Калейн на Летище София.

"И двете със Стилияна Николова сме работили страшно много за този успех. Като състезател вече с повече опит знам как да се справя с очакванията и напрежението", допълни Боряна Калейн.

Още за художествена гимнастика четете на посочения линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички