Близка до Путин треньорка: Спортистите ни да приемат всички условия на МОК!


Близка до Путин треньорка: Спортистите ни да приемат всички условия на МОК!
Снимка: Getty images

944 0

Легендарна руска треньорка, при това близка до руския президент Владимир Путин, призова спортистите в страната да приемат всички условия на МОК, поставени за участието им на Олимпиадата в Париж през 2024 година.

Въпросната Татяна Тарасова е треньор от 1967 година и води националния отбор по фигурно пързаляне на СССР и Русия на всички световни първенства и Олимпиади. Дамата е виден поддръжник на Путин. Тя участва в предизборната му кампания през 2012 година и тогава официално е регистрирана като негово доверено лице.

"Моето мнение е - трябва да се участва при всякакви условия. Без флаг, без химн, без ръководство, но спортистите трябва да имат такава възможност. В противен случай ще загубим спорта.

И сега не трябва да се възмущаваме, трябва да се работи с това, което ни дават. Иначе няма да има с какво да работим, а на вас - за какво да пишете", каза тя пред руски журналисти. Кои са видните ученици на Тарасова и повече за отношенията ѝ с Путин четете в actualno.com. На този етап Русия не успява да се върне в международния футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички