Жената на Усик с печално разкритие: Руснаците откраднаха бойлера от дома ни


Жената на Усик с печално разкритие: Руснаците откраднаха бойлера от дома ни
Снимка: Oleksandr Usyk / Instagram

4082 0

Съпругата на Олександър Усик - Катерина, разказа какви щети са нанесли руските войници на къщата им във Ворзел, когато я бяха окупирали и я използваха като свой щаб. Това се случи през миналия април, в началните месеци на войната.

Жената до световния шампион по бокс тежка категория разкри, че руснаците са откраднали бойлера от техния семеен дом, като са направили опит да задигнат и генератора им. Според Катерина в дома им във Ворзел сега живее семейство с малко дете, които те са пуснали доброволно, след като са останали без дом.

"Къщата във Ворзел е отделна история. Тази къща оцеля след атаката на орките! И това, разбира се, значително влоши състоянието ѝ. Орките откраднаха бойлер от къщата ни. Генераторът остана - орките го измъкнаха, но не са имали смелостта да го включат. Мислели са, че е счупен и са го оставили, когато са избягали", разказа г-жа Усик, цитирана от champion.com.ua.

"Сега там живее украинско семейство с малко дете, което загуби дома си заради войната - снаряд удари къщата им в Ирпен. Главата на семейството работи по възстановяването на нашата къща, а след това Саша и аз дадохме на семейството му възможността да живеят там за момента. Наскоро ги посетих. Млада двойка, дете на година и половина", уточни украинката. По-рано и самият Усик говори за случилото се с окупирания му дом. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички