Антъни Иванов смачка конкуренцията и изуми всички в САЩ


Антъни Иванов смачка конкуренцията и изуми всички в САЩ
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

1470 0

Един от водещите плувци на България Антъни Иванов записа 3 победи в първото си състезание за 2022 година, съобщи "24 часа".

В американския му университет “Вирджиния Тек” бе проведен вътрешен турнир. В него изявите на 22-годишния търновец бяха определени от сайта за водни спортове на висшото учебно заведение като “може би едни от най-впечатляващите”.

Антъни спечели коронната си дисциплина 200 бътерфлай, триумфира и на 500 ярда, а с щафетата на 400 свободен стил също завърши първи.

В първата дисциплина Иванов записа най-бързо време за сезона, от което “може да ти увисне ченето”. Така изразява възхищението си от 1,41,36 мин сайтът на “Хукис”. Антъни измина 500-те ярда свободен стил за 4,21,73 мин, завършвайки с почти 10 сек по-бързо време от втория в подреждането.

С вътрешния турнир на “Вирджиния Тек” българинът и колегите му загряха за първия дуел за годината. На 15 януари в Крисчънбърг ще гостува университетът на Вирджиния, допълва "24 часа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички