Невероятно: Петър Чех отново ще пази професионално, но в друг спорт


Невероятно: Петър Чех отново ще пази професионално, но в друг спорт

2140 0

Дългогодишният страж във Висшата лига - Петър Чех, ще започне да практикува друг спорт професионално. Бившият вратар на Челси и Арсенал прекрати своята футболна кариера, като в момента е технически директор при "сините" от Лондон. Занапред, той ще съчетава тази длъжност с практикуването на друг спорт - хокей на лед.

"Доволен съм от възможността да играя за Финикс и да трупам опит. Радвам се, че мога да помогна на този млад отбор да постигне целите си за сезона и да опитам да спечеля максимален брой игри, когато имам шанс да играя. След 20 години професионален футбол, това би било страхотен опит за мен - да играя спорта, който обичах да гледам и да играя като малък" - сподели Чех.

37-годишният спортист ще се състезава за Гилфорд Фикинс. Отборът се намира в 4-тото ниво на хокея във Великобритания. А повече за ролята на Чех в Челси и какво смята той за нея - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички