Трогателно: Сляп фен на Ливърпул с просълзяваща радост при гола на Салах (ВИДЕО)


Трогателно: Сляп фен на Ливърпул с просълзяваща радост при гола на Салах (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2899 0

Отборът на Ливърпул и неговите привърженици изживяха поредната незабравима вечер на митичния "Анфийлд". Мърсисайдци победиха с минималното 1:0 отбора на Наполи, като този резултат се оказа достатъчен да класира тима напред в Шампионска лига.

"Червените" преминаха през инфарктни моменти в европейската футболна вечер, както често се случва в техните мачове. Мърсисайдци пропиляха редица положения, а в края на мача можеха да съжаляват за това, но стражът на Ливърпул Алисон се превърна в герой за тима, правейки изумително спасяване в заключителните секинди от срещата.

Голмайсторът в мача Мохамед Салах демонстрира, че се намира в отлична форма, преодолявайки отбраната на неаполитанци по страхотен начин. Голът на египтянина изуми както всички погледи по трибуните, така и се докосна до сърцата на привържениците, които нямаха възможността да видят гола със своите очи.

Сляп фен по трибуните на "Анфийлд" бе хванат в кадър при попадението на Мохамед Салах, а радостта на "червения" привърженик трогна мнозина посетители на социалните мрежи. На видеото се вижда как негов приятел му разказва точно какво се е случило при попадението, а двамата ликуват след важния гол на Салах.

Атмосферата на "Анфийлд" е достатъчно красноречива, за да развълнува верния привърженик на мърсисайдци. Видеото бързо набира популярност в интернет, където се посреща с топло отношение от фенове както на Ливърпул, така и на противникови запалянковци.

Междувременно стана ясно, че в тима на Ливърпул са се появили проблеми след победата над Наполи. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички