Кого иска за съперник Кобрата - Джошуа или Кличко?


Кого иска за съперник Кобрата - Джошуа или Кличко?
Снимка: БГНЕС

1611 0

Кубрат Пулев заяви, че за него няма значение срещу кого ще се изправи евентуално в мача за световната титла - Антъни Джошуа или Владимир Кличко.

"За мен е без значение. Знаете, че аз съм състезател и обичам предизвикателствата. Това ме прави жив и това ме държи. Предизвикателствата ме правят щастлив. Аз обичам битките. Обичам да има интрига. На това ниво в топ 10 никой не е за подценяване, все пак това е бокс.

Виждате, че всичко е интереси и движение на интересите. Сега, което е последно е, че чакаме боя между Джошуа и Кличко и победителят е задължен да играе с мене, който и да е той. Към края на годината трябва да има един такъв мач. Всеки от шампионите иска да стане Световен шампион и да държи титлата възможно най-много време, но това е въпрос на много компоненти.

Преди всичко да бъде много, много добър боксьор, супер добре подготвен, но е и въпрос на мениджърство и стратегия - и в ринга и извън него. Когато става въпрос за много милиони, естествено е, че интересите са много големи", допълни още носителят на интерконтиненталната титла.

Кобрата потвърди за преговори за мач в България дори още през април, месец, но подчерта, че това не е лесно осъществимо.

"Това не е лесно осъществимо, защото всичко е въпрос на преговори, на много пари и интереси, но аз каквото мога правя и се надявам и смятам, че това няма да е единственият път, в който ще играя в България. Имаме даже преговори, за които може дори следващият или по-следващият мач да е в България, но ще видим как ще се разместят картите. Аз се радвам винаги, когато играя пред родна публика", сподели мнението си Кубрат за шансовете мачът за Световната титла да бъде игран в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички