Кличко или Пулев? Ето кой е следващият съперник на Антъни Джошуа


Кличко или Пулев? Ето кой е следващият съперник на Антъни Джошуа

5816 0

Кубрат Пулев ще трябва да почака за двубоя си за световната титла на IBF. Причината за това е, че Антъни Джошуа и Владимир Кличко ще се изправят един срещу друг още през април и ще спорят за овакантените от Тайсън Фюри титли, след като беше хванат с допинг.

Те ще се изправят в спор за три титли - нa IBF, WBO, WBA, като в момента тази на IBF е притежание на британеца. Той ще я защитава срещу Ерик Молина на 10-и декември в Манчестър, а веднага след това се очаква да започнат официалните преговори за мач срещу украинеца.

Дори да се проведе такъв двубой, Кубрат Пулев ще запази титлата "претендент №1", с което по правилник трябва да има двубой за пояса още през 2017 година. Той може да използва времето, за да се подготви максимално добре и да даде сериозен отпор на един от двамата основни фаворити в тежката категория.

Що се отнася до зрелището Кличко - Джошуа, то по всяка вероятност ще е на стадион "Уембли", където 80 хиляди души ще имат уникалната възможност да гледат един от най-дългоочакваните мачове за настоящия век. Датата, която се коментира в боксовите среди, е 29-и април.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички