40 хлд. паунда на секунда: Колко пари изкара Конър Макгрегър от загубата при завръщането си в UFC?


40 хлд. паунда на секунда: Колко пари изкара Конър Макгрегър от загубата при завръщането си в UFC?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2146 0

Конър Макгрегър със сигурност не направи мечтаното завръщане в UFC, след като бе нокаутиран едва във втория рунд от Дъстин Порие. Въпреки това, ирландецът бе изключително смирен и в интервюто след двубоя, без да отправя гръмки думи и демонстрира тъга или ярост.

Е, за това може да е помогнала крупната сума, която е отишла в джоба му. Според престижното списание за бизнес и финанси "Форбс", на 32-годишния боец са му били гарантирани 3,65 милиона паунда, само за да се появи за битката. С популярната система за плащане на гледане, продажбите са увеличи значително и изданието посочва печалба от 18 милиона паунда за Макгрегър.

Сметките показват, че битката продължи 452 секунди, което се равнява на 7 минути и 32 секунди. Това значи, че Конър Макгрегър е получил по 40 хиляди паунда на секунда от този двубой. Списанието отбелязва още, че Пориер е получил значително по-малка сума, за да влезе в клетката (700 хиляди паунда), но тя нараства след системата за плащане на гледане, както и бонуси, като този от 50 хиляди долара за "Бонус на вечерта".

A Хабиб Нурмагомедов не пропусна да подразни Конър Макгрегър след загубата му?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички