Хабиб не пропусна да подразни Конър, след като бе нокаутиран


Хабиб не пропусна да подразни Конър, след като бе нокаутиран
Снимка: Getty Images/Guliver

2021 0

Хабиб Нурмагомедов не изчака дълго, за да изкаже мнението си след битката между Дъстин Порие и Конър Макгрегър. Светът очакваше завръщането на ирландеца, но той бе победен от Порие с нокаут в средата на втората част.

"Ето какво се случва, когато смениш екипа си, зарежеш спаринг партньорите, които те направиха шампион, и ги замениш с малки деца, които са далеч от реалността", написа Хабиб в своя Twitter акаунт. Враждата между двамата не е тайна за никого и дори Конър се надяваше, че при победа срещу Порие може да стигне до нов бой с Хабиб.

А след края на двубоя Макгрегър заяви: "Сърцето ми е разбито, много ми е трудно да приема тази загуба. Кракът ми е напълно изтръпнал, въпреки че ми се струваше, че блокирам неговите кикове, но те малко по малко потъваха в мускула на крака ми. Дъстин направи страхотен мач. Кракът ми бе компрометиран и не се настроих към това. Поздравления за Дъстин. Радвам се за него и съм щастлив, че за 11-ти път бях основният мач в бойната карта на UFC", сподели ирландецът след поражението. Видео от двубоя - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички