Макгрегър бе нокаутиран още във втория рунд при дългоочакваното си завръщане в UFC


Макгрегър бе нокаутиран още във втория рунд при дългоочакваното си завръщане в UFC
Снимка: Getty Images/Gulliver

2080 0

Голямата звезда Конър Макгрегър не направи мечтаното си зaвръщане в UFC. Ирландецът бе нокаутиран в средата на втори рунд от Дъстин Порие. Така Диаманта за втори път в кариерата си вдигна междинната титла в лека категория.

В средата на първия Конър Макгрегър стиган и предимство заради добрите си крошета, с които успя да наложи известен натиск и се успокои до края на частта. 

Като защитна стратегия обаче Порие пазеше главата си и риташе Макрегър в краката. И именно това се оказа печелившо още във втория рунд, тъй като тези ритници значително ограничиха движението на Конър, както и способността му да нанася удари.

Порие се възползва от появилата се възможност и с перфектна серия от удари в главата свали Макрегър на земята, а съдията нямаше друг избор освен да прекрати мача. След този двубой амбиците за повторен двубой с Хабиб се сгромолясаха. Дъстин пък записа седми нокаут в категорията и изравни върховото постижение в това отношение на Едсон Барбоса.

Най-вероятно след този успех Порие ще получи шанс да се бие за титлата в лека категория, която все още е притежание на Хабиб Нурмагомедов, който обаче обяви, че се отказва от спорта. Възможно е поясът да бъде овакантен и Порие да се бие за него срещу Майкъл Чандлър или Чарлс Оливейра. Бъдещето на Конър МакГрегър остава неясно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички