Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър водят тайни преговори за реванш за 1 милиард долара


Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър водят тайни преговори за реванш за 1 милиард долара
Снимка: Getty Images/Guliver

3935 0

Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър водят тайни преговори за сензационен реванш за 1 милиард долара, пише Sport Bible. Суперзвездата на UFC Макгрегър влиза в Октагона този уикенд, за да се изправи срещу Дъстин Поарие, докато Мейуедър официално се оттегли от бокса. Но "мистър 50-0" все още намира време да участва в доходоносни мачове, след като му предстои мач с YouTube влогъра Логан Пол през февруари.

Съобщава се, че Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър водят тайни преговори за сензационен реванш от 1 милиард долара за техния супербой през 2017 година.
Суперзвездата на UFC Макгрегър влиза в Октагона този уикенд, за да се изправи срещу Дъстин Поарие , докато Мейуедър официално се оттегля от бокса. Но г-н 50-0 все още намира време да се бори с доходна изложба с YouTuber Logan Paul през февруари.
Според SunSport (който за първи път съобщи новината за Мейуедър-Макгрегър I), двойката "планира втори кръг".
Дуото се отдалечи със съблазнителни суми от 280 милиона долара (Mayweather) и 130 милиона долара (McGregor), след като първата им битка беше глобален хит срещу заплащане за гледане, като спечели 4,4 милиона покупки само в САЩ. Но къде влизат огромните награди от 1 милиард долара?
Това се съобщава, защото този реванш ще се проведе в Близкия изток. Тежките тежести Антъни Джошуа и Анди Руиз младши спечелиха огромни хонорари за организирането на собствен мач-реванш в Саудитска Арабия, като AJ взе около 100 милиона британски лири за битка, която се хареса главно на британската PPV публика.
Ако държава в Близкия изток реши да бъде домакин на продължението на Мейуедър срещу Макгрегър - с участието на най-известното лице в ММА и най-голямата суперзвезда на бокса - тогава сумите биха намалили тези на Джошуа срещу Руиз II.
Първата битка беше спечелена от Mayweather от TKO в 10-ия кръг . Въпреки това „The Notorious“ изненада мнозина, като заяви някои от ранните рундове преди Mayweather да поеме позицията.

Според изданието SunSport (което първо съобщи новината за първия мач между Мейуедър и Макгрегър), двойката планира втора битка. Дуото припечели внушителни суми от първия мач - 280 милиона долара за Мейуедър и 130 милиона долара за Макгрегър, след като битката стана глобален хит в гледането срещу заплащане (pay-per-view).

Откъде обаче ще дойдат огромните печалби на обща стойност 1 милиард долара? Причината е, че реваншът ще се проведе в Близкия изток. Боксьорите в тежка категория Антъни Джошуа и Анди Руис най-добре знаят това, след като спечелиха огромни хонорари за организирането на собствен мач-реванш в Саудитска Арабия. Тогава AJ взе около 100 милиона британски лири за битка, която се хареса главно на британската публика, ползваща pay-per-view.

Ако държава в Близкия изток реши да бъде домакин на продължението на Мейуедър - Макгрегър - с участието на най-известното лице в ММА и най-голямата суперзвезда на бокса - тогава сумите безпроблемно могат да достигнат извънземния 1 милиард долара. Първата битка беше спечелена от Мейуедър с нокаут в 10-ия рунд. Въпреки това Макгрегър изненада мнозина, като доминираше в ранните рундове, преди Мейуедър да вземе инициативата.

Междувременно стана ясно, че Флойд Мейуедър има връзка с танцьорка от своя стриптийз клуб (снимки и подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички