Величие в моторните спортове: Макс Верстапен ще премине във Ферари


Величие в моторните спортове: Макс Верстапен ще премине във Ферари
Снимка: Getty Images

2736 0

Бившият победител в кaтегорията "LMP2" на "24 часа на ЛьоМан" Ричард Брадли смята, че двукратният световен шампион във Формула 1 - Макс Верстапен може да премине във Ферари в близкото бъдеще.

Той посочи, че тъй като Макс Верстапен е горд човек, той би искал да направи повече от това, което трябва да направи в "много, много добър отбор и болид". Според Брадли, за да докаже, че е един от великите за всички времена - той би искал да върне славата на Ферари.

"Мисля, че Макс ще премине във Ферари след няколко години. Няма да ме изненада... Особено ако продължи да печели титли и хората започнат да го смятат за най-великия в спорта", каза Брадли.

"Макс върви към величието, всички можем да го видим, той е във възход и доминира в момента, може да се похвали с две световни титли, но със сигурност ще иска да направи онзи ход, който да го раздели от останалите големи в спорта", допълни още британецът.

Действащият двукратен световен шампион в момента се радва на доминираща фаза в кариерата си и е на път да спечели трета световна титла с отбора на Ред Бул. Мнозина пък се съгласяват с мнението на Брадли, че нидерландецът може да се превърне в най-великия състезател в спорта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички