Босът на Ред Бул във Формула 1: Серхио Перес вече няма какво да губи


Босът на Ред Бул във Формула 1: Серхио Перес вече няма какво да губи
Снимка: Getty Images

1507 0

Директорът на Ред Бул във Формула 1 - Кристиан Хорнер, посочи, че Серхио Перес вече няма какво да губи, тъй като мексиканският пилот на "биковете" вече изостава с 53 точки от лидера във временното класиране Макс Верстапен.

"Мисля, че ако погледнем точките сега, има голяма разлика между двамата и мисля, че ако не друго, то този факт трябва да свали напрежението от него", заяви Хорнер пред "Sky Sports".

"Чеко няма какво да губи сега и мисля, че просто трябва да се отпусне, да да си поеме въздух и просто да пилотира перфектно, както знаем, че е способен. Той продължава развитието си в правилната посока и това ще му даде допълнителна увереност преди състезанието в Монреал", добави още босът на отбора.

Припомняме, че на Гран При на Испания Серхио Перес разочарова в квалификацията, но на състезанието успя да "измие срама" и се класира четвърти - на 1 позиция от подиума. В момента мексиканецът е втори във временното класиране при пилотите с актив от 117 точки - 53 по-малко от своя съотборник Макс Верстапен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички