Себастиан Фетел смята, че Ферари е на прав път


Себастиан Фетел смята, че Ферари е на прав път
Снимка: БГНЕС

1755 0

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел смята, че отборът е претърпял сериозно развитие през последните години. Немският пилот, който се присъедини към „черните кончета“ през 2015-та година, е на мнение, че от Ферари са на прав път, но има още доста работа за вършене, докато тимът настигне Мерцедес.

Фетел е на мнение, че стандартите, които Мерцедес са поставили са доста високи и ще е доста трудно за него и съотборника му Шарл Льоклер да прекъснат серията им от шампионатни титли. „Отборът направи огромна крачка напред от идването ми тук през 2015-та година. Мисля, че Ферари са доказали, че могат да създадат най-бързия болид в надпреварата. Миналата година имахме силни и слаби страни. Не бяхме силни през цялото време,но имахме добри моменти на определени писти и в дадени състезания.“

„Смятам, че Мерцедес поставиха много висок стандарт като отбор. Нашата задача е да ги настигнем и да бъдем на тяхното ниво. Това, което виждам в отбора – вниманието, желанието, стремежът, опитите на отбора да се подобри, е страхотно. Имаме необходимите качества, просто трябва да вярваме“, заяви 4-кратният световен шампион във Формула 1.

Новият сезон в най-популярната автомобилна надпревара започва тази неделя с Гран При на Австралия. А ето какво каза преди началото на сезона бившия пилот на Ферари Кими Райконен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички