"Сайнц във Ферари, Рикардо в Макларън, Фетел или Алонсо в Рено"


"Сайнц във Ферари, Рикардо в Макларън, Фетел или Алонсо в Рено"
Снимка: БГНЕС

1613 0

Прогнозите за сезон 2021 във Формула 1 започнаха да валят една след друга, след като по-рано през деня стана ясно, че Себастиан Фетел няма да поднови договора си с Ферари. 4-кратният световен шампион ще напусне Скудерията в края на годината, след като не успя да постигне споразумение с отбора за удължаване на договора.

Новините за напускането на Фетел бяха с ефекта на доминото в света на Формула 1, като се съобщава, че немският пилот преговаря с повече от един отбор. Голямата въпросителна обаче не е само една, тъй като освен, че не знаем за кой тим ще се състезава Фетел през следващата година, не е ясно и кой ще бъде съотборник на Шарл Льоклер във Ферари. Бившият пилот и настоящ коментатор Мартин Брандъл даде своята прогноза. „Сайнц във Ферари, Рикардо в Макларън, Фетел или Алонсо в Рено. Ако Себ се откаже, ще ми липсва. Той е качествен човек и качествен пилот“, заяви Брандъл.

Едно от водещите спортни издания в Италия „Гадзета дело Спорт“ също смята, че Карлос Сайнц е основният кандидат да замени Фетел. Според италианския вестник Сайнц ще бъде по-евтина опция, в сравнение с Даниел Рикардо, като изданието добавя, че Джон Елкан, Луис Камилиери и Матия Биното са фенове на испанския пилот. Не бива да се забравя и прогнозата на Еди Джордан, който преди време предположи, че Себастиан Фетел и Люис Хамилтън ще разменят отборите си. А ето какво смята да прави Себастиан Фетел, след като приключи кариерата си във Формула 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички