Ралф Шумахер разкритикува жестоко Шарл Льоклер и Карлос Сайнц


Ралф Шумахер разкритикува жестоко Шарл Льоклер и Карлос Сайнц
Снимка: Getty Images

2382 0

Бившият пилот във Формула 1 и брат на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер - Ралф, разкритикува сериозно двамата пилоти на Ферари Карлос Сайнц и Шарл Льоклер. 

След поредния неблагоприятен резултат в Маями миналия уикенд и Льоклер, и Сайнц бяха критични към болида, който им беше даден да карат. Но бившият състезател Ралф Шумахер вярва, че в момента пилотите са най-големият проблем за Скудерията.

"Колата не е страхотна, но е по-добра, отколкото те казват. Единият пилот [Сайнц] спира спирачките погрешно на входа на бокса, докато другият [Льоклер] едва завършва бърза обиколка, без да катастрофира. Франк Уилямс щеше да ме подстриже около ушите за това", сподели Шумахер възмутено за германския "Sport1".

"Много неща вече се случиха, откакто Васьор пое поста. Най-големият проблем виждам в пилотите. За мен те просто не могат да поддържат едно константно ниво. С грешките си Льоклер показва, че или няма опита, или може би в крайна сметка не е достатъчно добър, за да спечели световна титла за Ферари. А Сайнц беше на осем десети от Льоклер в един от уикендите. Честно казано, в момента екипът на Скудерията върши по-добра работа от двамата пилоти", добави още бившият пилот.

Италианският отбор започна сезона много по-лошо от очакваното. Мнозина вярват, че ъяхната кола е отлична и дори може да се конкурира с невероятните машини на Ред Бул в някои квалификационни сесии, но в хода на състезанието все нещо се обърква за Ферари.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ферари се отървава от Карлос Сайнц?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички