Мерцедес обявява голяма новина за Люис Хамилтън преди Гран При на Канада


Мерцедес обявява голяма новина за Люис Хамилтън преди Гран При на Канада
Снимка: Getty Images

1702 0

Директорът на отбора на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф потвърди, че Люис Хамилтън може да удължи договора си с отбора преди старта на Гран при на Канада в края на настоящата седмица.

Самата новина идва след много спекулации относно бъдещето на британеца с отбора, с който е спечелил 6 световни титли в миналото.

"Удължаването на контракта може би ще се случи скоро и говорим за дни, отколкото за седмици. Работим усърдно, за да си стиснем ръцете преди старта на Гран При на Канада. С Люис имаме страхотна връзка и презираме това, че трябва да говорим за пари", заяви Волф за "CNBC".

В момента Хамилтън има многогодишен договор с тима от Великобритания, който трябва да приключи в края на настоящия сезон във Формула 1. Тази сделка му осигурява около 43 милиона долара на сезон.

Имаше много спекулации, че британецът ще се оттегли от отбора предвид представянето, което показа в началото на сезона. Но изглежда последното изявление на Тото Волф потвърждава, че той наистина ще остане в отбора и в близкото бъдеще.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Люис Хамилтън остана впечатлен след края на Гран При на Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички