Макс Верстапен с жестока обида по Люис Хамилтън и болида му


Макс Верстапен с жестока обида по Люис Хамилтън и болида му
Снимка: Getty Images

6990 0

Иновативният дизайн на новия Мерцедес W13 за предстоящия сезон във Формула 1, който екипът показа на последната тренировъчна сесия, „влезе в устата“ на основните конкуренти.

Действащият световен шампион от Ред Бул Макс Верстапен изглежда обаче, че „обезценява“ еволюцията, за която шефът на „сребърните стрели“ Тото Волф говори.

„Не знам дали W13 е добър, но е доста грозен, нали? Няма никакви белези, дори и цвят“, отсече нидерландецът по мнение, което е споделяно и от Кристиян Хорнер – шеф на Ред Бул. Босът на „биковете“ дори увери, че има части от колата на Мерцедес, които не са редовни.

Верстапен добави, че въпреки очевидните иновации на съперника, той просто иска да се съсредоточи върху работата, която върши неговия болид.

„Не се притеснявам, а трябва да гледаме само и единствено себе си. Казвал съм това много пъти в миналото и трябва да продължим да го правим по същия начин. Има много неизвестни неща, които трябва да научим“, коментира още пилотът на Ред Бул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички