Хамилтън размаха пръст към инженерите на Мерцедес


Хамилтън размаха пръст към инженерите на Мерцедес
Снимка: GettyImages

1099 0

Люис Хамилтън смята, че Мерцедес не трябва да отписва тази година и проекта, който има при „сребърните стрели“, за да започват работа за болида през следващия сезон.

Докато колата на Мерцедес се подобрява леко, то седемкратният шампион изпита отново проблеми по време на последното Гран при в Монако.

„Надявам се тази кола да не бъде такава, каквато беше в Монако“, беше отговорът на Люис за предстоящото състезание в Баку.

„Това беше може би най-гадният момент, който съм имал в болида последно време заради неравностите. Искам да изчезнат сега, тъй като зъбите ми и челюстта ми вибрираха и завърших състезанието докато треперих. Не знам дали е свързано с надморската височина, но нямаше такива неща последното състезание“, каза Хамилтън.

С течение на времето шансовете за титла на Мерцедес се отдалечават и се говореше, че в отбора вече кроят планове за философията на болидите на 2023-а година.

„Наистина не съм мислил по този въпрос. Трябва да се помисли какво е сбъркано в този болид преди да мислим за следващия. Ако започнем да градим нова кола, то това ще увеличи още повече грешките ни. Смятам, че това всеки го разбира, и че не сме постигнали нищо досега. Затова трябва да се върнем на правилния път“, завърши английският пилот.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички