Бивш състезател от Формула 1 даде своята прогноза за Гран При на Монако


Бивш състезател от Формула 1 даде своята прогноза за Гран При на Монако
Снимка: Getty Images / Guliver

1080 0

Гран При на Монако чука на вратата, а с него и прогнозите за развоя във Франция. Бившият състезател за отборите на Уилямс и Макларън във Формула 1 - Хуан Пабло Монтоя, категорично обяви на кой очаква да спечели надпреварата в Монте Карло.

"Залагам на Макс [Верстапен]. По мое мнение той и Шарл [Льоклер] са най-добрите в момента, но Макс знае как се действа в определени моменти и може би това е причината да избера него", сподели Монтоя пред "Vegas Insider".

"Ако говорим за дадена обиколка от трасето, то Ферари най-вероятно ще се представи отлично, но когато става въпрос за цялото състезание съм готов да заложа всичко на победа за Макс".

"Ще бъде страхотно за целия спорт, ако Льоклер триумфира и се доближи до Макс, но Ред Бул е по завършения тим. Те вършат чудесна работа", допълни бившият пилот.

Надпреварата в Монако през уикенда ще бъде ключова и ще определи дали Ферари има силата да преследва Ред Бул или дори да го задмине. Очакванията са за едно страхотно състезание, а по последна информация е възможно в неделя, когато е и състезанието - да вали.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Коментарът на Люис Хамилтън след Гран При на Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички