Хамилтън и Ръсел не оставиха шанс на конкуренцията във втората тренировка преди Гран При на Канада


Хамилтън и Ръсел не оставиха шанс на конкуренцията във втората тренировка преди Гран При на Канада
Снимка: Getty Images

2389 0

Състезателите за отбора на Мерцедес от Формула 1 - Люис Хамилтън и Джордж Ръсел, се отчетоха с най-добрите времена на втората свободна тренировка преди Гран При на Канада на емблематичната писта в Монреал "Жил Вилньов".

7-кратният световен шампион Хамилтън записа време от 1:13.718, а неговият британски съотборник изостана с 0.027. Трети се нареди Карлос Сайнц от Ферари, който бе по-бавен от Люис с 0.126. Топ 5 бе запълнен от Фернандо Алонсо (Астън Мартин) и Шарл Льоклер (Ферари), а шести пък се нареди първенецът в класирането Макс Верстапен.

По време на тренировката над "Жил Вилньов" се изсипа обилен дъжд, който обърка плановете на много от отборите. Разбира се, тимовете изпробваха своите сликове пригодени за подобни метеорологични условия, в случай че завали на квалификацията по-късно днес (17 юни) и на състезанието в неделя (18 юни).

Преди квалификацията днес остава да се проведе и третата свободна тренировка. Припомняме, че първата в петък (16 юни) бе спечелена от пилота на Алфа Ромео - Валтери Ботас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички