Гран При на Сингапур: Първи "проблем" за Верстапен и Ред Бул или шанс за Алонсо и Астън Мартин


Гран При на Сингапур: Първи "проблем" за Верстапен и Ред Бул или шанс за Алонсо и Астън Мартин
Снимка: Getty Images

1552 0

Гран при на Сингапур във ще бъде 15-ото състезание за сезона във Формула 1, в който Ред Бул не спира да доминира. Отборът продължава да е едно стъпало над всичко, което съперниците могат да предложат на този етап, но предстоящата надпревара може да се окаже проблемна за "биковете".

Време ли е да срине Ред Бул?

Хелмут Марко вече заяви, че ако Ред Бул триумфира в Сингапур, тогава може да мечтае да спечели всички състезания този сезон. Ниската скорост, която пистата изисква може да се окаже проблем и "яростният" Верстапен да използва различна стратегия. "Биковете" със сигурност ще се изправят пред предизвикателство този уикенд от отбор като Астън Мартин, който притежава един от най-бързите болиди, когато заговорим за улични писти.

Големият шанс на Алонсо

Спадът във формата на Астън Мартин в Монца беше голямо разочарование за мнозина след много впечатляващото състезание на "Зандвоорт". Голяма част от това се свеждаше до оформлението на пистата в Италия и този уикенд отново се върнахме към тази, която може да подхожда на отбора. Очакванията са за много силно представяне от Фернандо Алонсо, който може да бъде претендент не само за подиума този уикенд, но и за първото място.

Къде се вписва Ферари?

Карлос Сайнц е пилотът, който привлече вниманието на всички в Монца, както и на "Зандвоорт". Испанецът е в странна ситуация, тъй като Ферари продължава да отлага удължаването на договора му, позовавайки се на преосмисляне в плановете си за бъдещето. Сайнц може и да няма толкова мощен болид за Сингапур GP, но целта пред неговия екип трябва да бъде да завърши пред Шарл Льоклер.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всички постижения на Макс Верстапен във Формула 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички