Гран при на Мексико във Формула 1 по ТВ: Къде да гледаме състезанието?


Гран при на Мексико във Формула 1 по ТВ: Къде да гледаме състезанието?
Снимка: Getty Images

2476 0

Състезателният уикенд във Формула 1 в Мексико приключва днес (29 октомври) с надпреварата за Голямата награда на страната. В нея световният шампион Макс Верстапен ще преследва историческа победа през сезон 2023.

Нидерландецът ще стартира от третата позиция след двата болида на Ферари - Шарл Льоклер (1) и Карлос Сайнц (2). Верстапен ще получи шанса да "разбие" собствения си рекорд за най-много победи в рамките на една кампания (15), който постави през изминалия сезон, сваляйки от трона германските легенди Михаел Шумахер (2004) и Себастиан Фетел (2013).

Със сигурност на Макс обаче няма да му бъде никак лесно. Пилотите на Ферари направиха впечатляваща квалификация и дадоха сериозна заявка, че могат да ликуват в Мексико сити на "Аутодромо Херманос Родригес".

Къде да гледаме Гран при на Мексико по ТВ?

Състезанието в Мексико започва в 22:00 часа (българско време). То ще бъде предавано пряко в канала на "Diema Sport". Съвсем наскоро легенда във Формула 1 назова качеството, което прави Верстапен велик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички