Формула 1 връща парите на почитателите заради обстановката в Емилия-Романя


Формула 1 връща парите на почитателите заради обстановката в Емилия-Романя
Снимка: Getty Images

3840 0

След като вчера (17 май) стана ясно, че предстоящият състезателен уикенд във Формула 1 в Емилия-Романя на "Имола", ще бъде отменен, то днес организаторите на надпреварата оповестиха, че ще върнат парите на феновете, които са си закупили билети за събитието.

Организаторите са предложили и алтернатива на почитателите, като техният билет може да бъде презаверен и да се използва за състезанието през следващия сезон, тъй като Ф1 има договор с "Имола" до 2025 година, който се очаква да бъде удължен.

"Заради метеорологичната криза в региона Емилия-Романя събитието Гран При на Емилия-Романя, предвидено за периода от 19 до 21 май няма да се проведе. Всеки, закупил си билет през оторизираните мрежи, ще може или да презавери своя билет за състезанието през 2024 година, или да поиска възстановяване на сумата", пишат в комюникето си организаторите на състезанието.

Все още няма яснота дали състезанието в "Имола" ще се проведе на по-късен етап през сезона, но според мнозина това е малко вероятно, тъй като календарът във Формула 1 е доста сгъстен.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Експерт вярва, че отборът на Мерцедес е загубен с болида си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички