Фернандо Алонсо удължава договора си с отбора на Алпин?


Фернандо Алонсо удължава договора си с отбора на Алпин?
Снимка: GettyImages

1741 0

Изглежда, че двукратният световен шампион във Формула 1 - Фернандо Алонсо, няма никакво намерение да спира да се състезава. Oчаква се в следващите няколко дни отборът на Алпин да обяви официално подновяването на настоящия контракт на пилота, съобщава журналистът Джо Сауърд.

Има информация, че вече Алонсо е сложил своя подпис на документа и е готов да продължи да се състезава с болида на Алпин. Ето какво написа Сауърд в своя блог:

"Парите са важни за Алпин и по този начин преговорите за нова сделка с Фернандо Алонсо бяха доста сложни, тъй като испанецът има ясна идея за собствената си стойност и за това колко струва".

"Въпреки това заплахата отборът да привлече талантливия младок на име Оскар Пиастри очевидно е била полезна в преговорите. Както и да е, говори се, че Фернандо вече има нов двугодишен договор и това ще бъде обявено след 1 август", написа журналистът.

Като се има предвид формата на отбора в последните състезания, съчетана с безупречното представяне на Алонсо изглежда и двете страни са се съгласили да продължат заедно. Тази новина идва веднага след спекулациите, че Астън Мартин е прогнозиран като потенциален нов "дом" за Алонсо, след като ясно, че Себастиан Фетел ще сложи край на кариерата си в края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички