Астън Мартин вече търси повече от просто подиуми във Формула 1


Астън Мартин вече търси повече от просто подиуми във Формула 1
Снимка: Getty Images

1219 0

Трите подиума на Астън Мартин в първите три състезания във Формула 1 не са достатъчни за собственика на отбора Лорънс Строл, твърди директорът на тима Майк Крак.

Базираният в Силвърстоун отбор отчете сериозен скок в представянето през този сезон, след като милионите инвестиции започнаха да дават резултат. Крак обаче посочи, че амбициите на отбора са повече от просто качване на подиума.

"Задачате е много ясна. Лорънс Строл не се бави и ни пита: "Кога ще спечелим състезание?" Очевидно той е щастлив, че направихме крачка, но това не е достатъчно за него", каза Крак.

"Хубавото е, че с Лорънс знаем къде се намираме – той иска повече и ние ще трябва да предоставим повече. За да сме конкурентоспособни, както бяхме на трите състезания до момента, ние трябва да сме уверени, че можем да се противопоставяме и на други писти", добави още директорът на тима.

Отборът на Астън Мартин не успя да спечели и една точка през миналия сезон след три състезания, но през тази кампания те имат три подиума след толкова състезания, благодарение на новия си пилот Фернандо Алонсо, който също се радва на болида на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички