Фернандо Алонсо не вярва на случващото се: Безмълвен съм


Фернандо Алонсо не вярва на случващото се: Безмълвен съм
Снимка: Gulliver/GettyImages

2495 0

Пилотът във Формула 1 Фернандо Алонсо отново остана разочарован от представянето си. Състезателят на Алпин завърши на последно място в Гран При на Австралия и определеният от него "лош късмет" продължава да го следва след Бахрейн и Саудитска Арабия.

Двукраният световен шампион имаше проблем с хидравликата по време на квалификациите в събота, благодарение на който той стартира едва от десетото място на пистата в неделя.

"За пореден път съм безмълвен", заяви Фернандо Алонсо в интервю след състезанието на "Албърт парк".

"Беше добро състезание, борех се за седма или шеста позиция - най-доброто, на което бях способен. След това се появи колата за безопасност и обърка плановете ми жестоко".

"След като Макс отпадна, бе възможно дори да се кача и на подиума, но нещата в нашия спорт много бързо се променят. Наистина боли, когато се губят позиции по време на състезания".

Испанецът е с актив от 2 точки и се намира на 14-о място във временното класиране за сезона. Определено тези резултати не са задоволителни за състезателя.

Със сигурност Алонсо ще търси по-добър резултат в предстоящото Гран при на Италия, което чука на вратата. Ето какво каза пък настоящият световен шампион Макс Верстапен след състезанието на "Албърт парк".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички