Ферари отново окупира челните позиции във втората тренировка преди ГП на Сингапур


Ферари отново окупира челните позиции във втората тренировка преди ГП на Сингапур
Снимка: Getty Images

1847 0

Отборът на Ферари отново впечатли и във втората тренировка преди Гран при на Сингапур във Формула 1. Сесията бе спечелена от Карлос Сайнц, който записа най-добро време от 1:32.120 на "Марина бей".

Плътно зад испанеца се нареди неговият съотборник Шарл Льоклер, който бе само с 0.018 по-бавен. Топ 3 оформи Джордж Ръсел от Мерцедес, който изостана с 0.235 от Карлос. Четвърти и пети пък се наредиха съответно Фернандо Алонсо и Люис Хамилтън.

Челната десетка бе оформена от Ландо Норис, Серхио Перес, световният шампион Макс Верстапен, Кевин Магнусен и Валтери Ботас.

По-добрите условия на "Марина бей" позволиха на отборите да изпробват болидите си на пълна мощност със сликовете и най-добрите времена на пилотите бяха направени именно с тях. Подобно на първата тренировка не се стигна до инциденти, но Джордж Ръсел и Логан Сарджънт бяха близо до това да се ударят в защитната бариера при последните два завоя.

Състезателният уикенд в Сингапур ще продължи утре (16 септември) с последната свободна тренировка (12:30) и квалификацията за Голямата награда (16:00).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Близък приятел на Михаел Шумахер шокира с изказване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички