Ужасяваща история от детството на Макс Верстапен набра популярност в социалните мрежи


Ужасяваща история от детството на Макс Верстапен набра популярност в социалните мрежи
Снимка: Getty Images

1523 0

Повечето почитатели на Формула 1 отлично знаят, че Йос Верстапен - бащата на Макс, не е бил никак мек към сина си. Има няколко истории за това колко остро е реагирал, когато Макс не е могъл да се представи в първите си състезания като подрастващ, а наскоро в социалните мрежи бе разпространена покъртителна такава.

Километри ходене пеша

Историята беше споделена от няколко фен страници на Макс Верстапен и F1 в социалната мрежа "X". Тя произхожда от биографията на нидерландеца - "Unstoppable", написана от Марк Хюз.

Новата история разказва как Йос Верстапен е оставил сина си на бензиностанция и го е накарал да измине няколко километра от състезателната писта до хотела си, докато той все още е бил облечен с екипа си и е носил каската си.

Когато Макс Верстапен е успял да измине останалата част от разстоянието до хотела, Йос отново е закарал сина си до началната точка и го е накарал за пореден път да измине дългия маршрут пеш.

В миналото пилотът на Ред Бул е разказвал как баща му се е отнасял с него, когато е бил по-млад. Въпреки всичко това двамата имат силна връзка помежду си - Йос присъства на почти всяко състезание, откакто Макс започна да пилотира във Формула 1.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 42-годишният Фернандо Алонсо записа поредното постижение в кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички