Босът на Мерцедес с призив относно състезанията в Монако


Босът на Мерцедес с призив относно състезанията в Монако
Снимка: Getty Images

973 0

Директорът на отбора на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф заяви, че се надява Гран При на Монако да продължава да бъде част от състезанията в надпреварата и през следващите години.

През уикенда се появи информация, че от управата на Ф1 и Монако срещат разминавания в преподписването на договор, който ще гарантира на Княжеството да продължи да бъде една от основните атракции в надпреварата.

Тото Волф реши да вземе отношение по темата.

"Аз съм на мнението, че и двете страни трябва да направят някакъв компромис и да продължат съвместната си работа. Формула 1 се нуждае от Монако и обратното", категоричен е милиардерът.

"Със сигурност може да се поработи малко върху настилката, но това е проблем, който се разрешава бързо. Важното сега представителите и на двете организации да си стиснат ръцете. Нищо няма да е същото без Монако", допълни австриецът.

През изминалия уикенд Мерцедес показа прогрес, но отново не успя да се добере до подиум. Навярно от тима се надяват нещата да се развият по друг начин в предстоящото Гран При на Азербайджан.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето къде подреди Тото Волф настоящия световен шампион Макс Верстапен в своята ранклиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички