Бивш световен шампион във Формула 1 спрегна Шарл Льоклер за Астън Мартин


Бивш световен шампион във Формула 1 спрегна Шарл Льоклер за Астън Мартин
Снимка: Getty Images

2079 0

Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо може да бъде убеден да се откаже от мястото си в Астън Мартин, за да го освободи за Шарл Льоклер, ако последният реши да напусне Ферари, твърди легендарният Деймън Хил.

През последните месеци се спекулираше, че Льоклер може много скоро да се раздели със Скудерията, ако отборът не успее да убеди монегаска в бъдещите си планове. Хил е на мнението, че за него ще се намери място навсякъде на решетката и той може да бъде полезен на тим като Астън Мартин.

"Предполагам, че Шарл може да погледне към Астън Мартин догодина, но Фернандо така или иначе има двугодишен договор с тях. Мисля, че вероятно ще се оттегли, ако му платят достатъчно пари, но не мисля, че иска да се откаже от състезанията все още", каза Хил за "Express Sport".

Припомняме, че през 2019 година Льоклер подписа 5-годишен договор с Ферари, който ще го задържи до 2024-а при Скудерията. Бъдещето му обаче продължава да е несигурно, тъй като представянията на тима в последно време не са задоволителни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Невероятната статистика на Макс Верстапен, която показва, че той няма равен във Формула 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички