Бивш шеф на Ферари: Болно ми е за представянията на отбора, жал ми е...


Бивш шеф на Ферари: Болно ми е за представянията на отбора, жал ми е...
Снимка: Getty Images

1765 0

Бившият шеф на Ферари Лука Ди Монтедземоло говори за представянията на тима във Формула 1 и сподели, че не е никак доволен от сегашното състояние на Скудерията.

Ди Монтедземоло, който беше президент на Ферари от 1991 до 2014 година, призна, гледайки как отборът изпада от челната тройка го "боли".

"Това е като нож в раната. Ферари, заедно със семейството ми, е най-важното нещо в живота ми. Имам 25 години там в два периода. Болно ми е за представянията на отбора, жал мие... Не мисля, че това е краткосрочна криза: това е въпрос на реконструкция в отбора", сподели италианецът за "La7".

Ди Монтедземоло говори и за славните дни на Скудерията

"Доведох Тод, Доменикали, Браун и Бърн. Шумахер дойде по-късно. Имаше сериозна криза в началото, но се изгради отбор. Но дори и да започнете да привличате специалисти от различни националности, вие също трябва да промените културата в компанията и в областите, където е необходимо", добави още бившият шеф на Ферари.

Във Ферари определено са се надявали на по-успешен старт през настоящата кампания във Формула 1. Разбира се, сезонът е едва в началото си и според мнозина Скудерията може би ще намери отговора на въпросите, които търси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карлос Сайнц посочи, че в Мерцедес са по-бързи, отколкото хората си мислят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички