Алонсо посочи кой измежду Верстапен и Хамилтън заслужава титлата повече


Алонсо посочи кой измежду Верстапен и Хамилтън заслужава титлата повече
Снимка: Ferrari

2000 0

"Макс, поне според мен, е една стъпка пред всички нас като пилотиране и заслужава да е шампион този сезон". Това заяви двукратният първенец в крайното подреждане за годината във Формула 1 - Фернандо Алонсо.

Както е известно, битката за титлата тази кампания във Ф1 може да бъде определена като епична. Звездата на Ред Бул Макс Верстапен и асът на Мерцедес Люис Хамилтън имат равен брой точки преди последното състезание за сезона. Този уикенд предстои ключова надпревара на пистата "Яс Марина" в Абу Даби.

"Верстапен и Хамилтън изглежда са в най-добрата си форма в момента. Вижда се, че те са първи и втори в почти всяко състезание. Невероятно е да гледаме как си съперничат за титлата. Предстоящият старт определено ще е много напрегнат. Според мен обаче почти всичко в последното състезание от сезона, що се отнася до битката за титлата, ще бъде решено от болидите. Мерцедес заслужават да спечелят титлата при конструкторите, при пилотите считам, че Макс е над всички тази година", допълни испанецът. А какво мисли по въпроса Себастиан Фетел четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички