Люис Хамилтън преди последния старт във Формула 1: Не се страхувам от инциденти


Люис Хамилтън преди последния старт във Формула 1: Не се страхувам от инциденти
Снимка: Getty Images

1525 0

Броени дни преди финала на сезона във Формула 1 седемкратният световен шампион - Люис Хамилтън, заяви пред "Sport Bild", че победата му в Гран При на Сао Пауло ще бъде най-доброто му представяне за годината, независимо дали спечели рекордна осма титла и не се страхува от възможни инциденти в Абу Даби:

"Не се страхувам от възможни инциденти. Въобще не мисля за подобно нещо. Освен това в кариерата ми никога не се е случвало подобно нещо".

*След последния старт във Формула 1 Хамилтън бе обвинил Верстапен в твърде опасен подход на пистата!

"Що се отнася до състезанията, най-хубавото за мен през тази година бе това в Бразилия. Не мисля, че спечелването на световната титла ще може да свали това ми представяне от върха", смята Люис.

В утрешния ден (9.12.) той и пилотът на Ред Бул Макс Верстапен ще дадат съвместна пресконференция преди Гран При на Абу Даби. В класирането и двамата имат равен брой точки, което означава, че който се класира по-напред, ще бъде новият световен шампион.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички