Звяр! Жилей Жан размаза Джо Джойс за втори път през 2023 и поглежда към Фюри и Усик (ВИДЕО)


Звяр! Жилей Жан размаза Джо Джойс за втори път през 2023 и поглежда към Фюри и Усик (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2501 0

Китайският представител на бокса при най-тежките - Жилей Жан, постигна нов страхотен успех през 2023-а. 40-годишният състезател нокаутира британеца Джо Джойс за втори път през годината и защити временната титла на WBO в тежка категория в Лондон, Великобритания.

Жан се разправи с Джойс

Джойс загуби през пролетта, заради тежка травма на окото. Този път Жан буквално се разправи с противника пред публиката в британската столица. С тази победа китаецът става сериозен претендент за това да се изправи срещу Тайсън Фюри много скоро. Освен това той ще има правото да стане задължителен претендент за световната титла на Олександър Усик.

Първият рунд бе доста дефанзивен и от двамата боксьори, но левичарят Жан показа на какво е способен във втората част. Той вкара поредица от мощни удари в главата на Джойс и сериозно го разклати. Британецът опитваше да пази окото си, а крошетата и правите на Жан обаче попадаха всеки път в целта.

В трети рунд всичко приключи. След нова поредица от "тупаници" в главата на Джойс - британецът падна на земята и така и не успя да се изправи преди края на отброяването на съдията, след което последва нокаут.

С победата Жан вече е с актив от 26 победи, 1 равенство и 1 поражение. Джо Джойс пък може да се похвали с 15 успеха и 2 загуби при професионалистите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: На Дионтей Уайлдър му писна да чака Антъни Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички