"Нарушени обещания": На Дионтей Уайлдър му писна да чака Антъни Джошуа


"Нарушени обещания": На Дионтей Уайлдър му писна да чака Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images

2017 0

Треньорът на Дионтей Уайлдър - Малик Скот, коментира, че битката между Бронзовия бомбардировач и Антъни Джошуа може и да не се състои.

"Нарушени обещания"

За двубой между Уайлдър и Джошуа се говори вече от години, в един момент сделката беше близо, и боксовият свят щеше да стане свидетел на битка, която да обедини титлите при най-тежките за пръв път след Ленъкс Люис, но разговорите пропаднаха. След това и двамата загубиха своите пояси - Уайлдър, бе сломен от Тайсън Фюри, а Олександър Усик изненада неприятно британеца.

Говорейки пред ESNEWS, треньорът на Бронзовия бомбардировач разкри разочарованието си от ситуацията и каза, че след първоначалните преговори има "нарушени обещания".

"Не знам за какво си говорят двата лагера, но предстои да разберем. Това е наистина разочароваща ситуация, наистина е така, защото, Дионтей продължава да не излиза на ринга, а това може да се окаже зле за него. Имаше много нарушени обещания и изглежда, а това никак не ни се харесва, но ще видим", категоричен е Скот.

През годините двете страшилища в тежка категория се установиха сред водещите боксьори в своята категория, а успехите им говорят за тяхната класа. Джошуа е с актив от 26 победи и 3 загуби, а Уайлдър с 43 успеха, 2 поражения и 1  равенство.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш шампион защити Усик и заяви, че победата му над Дюбоа е честна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички