Заплахите между Кобрата и Чисора не стихват (ВИДЕО)


Заплахите между Кобрата и Чисора не стихват (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1590 0

Кубрат Пулев и Дерек Чисора продължават подготовката за реванша си на 9 юли в Лондон. Двамата разкриха как тренират и показаха част от ежедневието си във видео, заснето от промоутърската компания Matchroom Boxing на Еди Хърн. В 25-минутния клип двамата си размених още закани, показаха къде тренират и коментираха предишния си мач.

"На всичко" бе краткия отговор на Кобрата на въпрос на какво е готов, за да победи Чисора.

" Когато Еди Хърн ми каза, аз му казах: " Не, вече го бих веднъж, колко пъти да го бия?" Но си помислих няколко дни и си казах: "Той все още е опасен, все още е много добър боксьор, а такъв мач е интересен, това е най-важното." В първия мач той беше много мотивиран, много опасен, хвърляше постоянно удари. Аз бях много прецизен. Силата е нищо без контрол. Това е много важно. Губиш енергия, когато не си концентриран и ефективен. Знам стратегията на Чисора, той просто иска да излезе и да смачка съперника. Винаги е едно и също. Не е лесно да се промениш. Точно затова този мач е интересен", каза Пулев.

На пресконференцията преди реванша в Лондон Чисора гарантира, че този път ще спечели с нокаут.

" Беше малко арогантен на пресконференцията, каза, че гарантира, че ще ме нокаутира. Заради това го питах как ще гарантира, че ще го направи. Хванахме се на бас. Чувствам се много добре, постоянно мисля как да съм по-добър отпреди, по-добър от вчера", допълни Кубрат.

За живота си като дете Кобрата сподели, че той и брат му искали да станат футболисти, но мечтата на баща им била да бъдат световни шампиони. Той също показва и мазето, в което са тренирали. 

На въпрос какво ще се случи, ако загуби, дали ще се откаже, Кубрат беше лаконичен: " Може би, но може и да спечеля. Не ми остава много в бокса, може би още 15 години."

Всичко преди, по време и след срещата Пулев-Чисора, следете в SportLive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички