Кубрат Пулев и Дерек Чисора размениха остри реплики при срещата им очи в очи (ВИДЕО)


Кубрат Пулев и Дерек Чисора размениха остри реплики при срещата им очи в очи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2946 0

Срещата и разговорът очи в очи между Кубрат Пулев и неговия предстоящ съперник Дерек Чисора преминаха със закани, обиди и остри реплики. Битката между двамата ще е на 9 юли в Лондон.

Чисора започна пръв словесната престрелка със сравнение между самия себе си и българина. Британецът се оприличи на Мис Вселена, а в същото време определи Пулев като "дебела и миризлива крава от Тимбукту". Отговорът на Кобрата не закъсня – той направи сравнение между двамата чрез автомобилни марки, наричайки себе си Мерцедес S-класа, а Чисора нарече Ауди А4.

"Имаш Мис Вселена от едната страна и дебела крава от Тимбукту, миризлива. Към коя ще се насочиш?". Кубрат Пулев пък не закъсня с реакцията си и попита съперника си дали не пуши трева. Как ще спечелиш, Дерек?", зададе въпрос българинът, а британецът не се поколеба: "По какъвто и да е начин. По-добър съм отпреди. А ти си по-стар. Ще видиш. Идвам за теб. Ти няма как да ме изненадаш, така че резултатът ще е в моя полза", отсече Чисора.

"С Дерек имаме история, която няма как да се изтрие. Той беше в най-добрата си форма, аз също. Опита всичко, даде най-доброто, но това не е достатъчно срещу мен. Той без съмнение е добър, но с нищо не е надградил, докато аз съм станал още по-добър", е мнението на най-добрият български боксьор.

"Харесвам те, защото се биеш с всички. Но това умно ли е? За мен тук няма стратегия. А в бокса има стратегия. За да постигнеш големи неща, трябва да си подготвен. Не е просто да излезеш срещу някой и да разменяш удари", продължи Кобрата.

"Трябва да промениш мисленето си. Да искаш повече от себе си след всеки мач. А ти стоиш на едно и също ниво. Докато при мен има подобрения. Аз съм като Мерцедес S-класа, винаги се развивам, а ти си като Ауди А4 - стоиш си там“, завърши нашенецът.

Вижте още: По какъв начин изригна Кобрата преди двубоя с Дерек Чисора (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички