Въпроси и отговори за регистрация в DAZN за мача Пулев - Джошуа


Въпроси и отговори за регистрация в DAZN за мача Пулев - Джошуа
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

13728 0

Зрелището Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа е на няколко часа разстояние и, поради надеждата някоя българска телевизия да вземе правата за излъчването на срещата, мнозина в последния момент се опитват да се регистрират в DAZN, за да гледат мача. 

Може да се запознаете подробно стъпка по стъпка как да се регистрирате в DAZN, като последвате линка, като битката на Кобрата ще започне около полунощ. Екипът на Sportlive.bg се свърза с поддръжката на компанията с цел да дадем насоки за следване, ако някой имате затруднения в сайта, който ще излъчи зрелището в България. 

Ето и няколко съвета, които може да последвате, ако имате някакви затруднения: 

1. Съветът на DAZN е да използвате за регистрация браузъра "Edge" - предложението на Уиндоус. Ако нямате такъв, можете да го изтеглите от тук (https://www.microsoft.com/bg-bg/edge). Можете да се регистрирате в DAZN през този линк!

2. Ако плащането не се осъществи и има някаква грешка, изчайте час-два и опитайте отново. Ако отново плащането не може да се осъществи, опитайте следните два варианта: 

- използвайте друга кредитна/дебитна карта или опитайте с виртуална такава

- опитайте се да се регистрирате с друг имейл адрес. 

ВАЖНО: Имайте предвид, че заради защитата срещу измама в сайта трябва много внимателно да въвеждате данните от картата си. В противен случай може да блокирате самата карта за плащане в сайта. 

3. Можете да се свържете директно с поддръжката на DAZN на следния имейл адрес: dazncustomerservice@dazn.com. Също така е активна и чат услугата във Вашия профил в страницата "Help". 

Като допълнение, ако вече имате регистрация, но не сте в профила си, влезте през бутона "SIGN IN", а не през Sign Up - той е за потребители, които още не са регистрирани в сайта. Когато минете стъпка 1, задавайки имейл, име и парола, профилът ви вече е активен. 

Гледайте Пулев срещу Джошуа - ето как

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички