Виталий Кличко: Голяма гордост! Саша, ти си страхотен!


Виталий Кличко: Голяма гордост! Саша, ти си страхотен!
Снимка: Getty Images/Guliver

3947 0

Бившият световен шампион в тежка категория Виталий Кличко беше изключително горд от победата на Олександър Усик над Антъни Джошуа. Още на ринга по-големият от легендарните братя даде мнението си за битката и поздрави новия шампион.

"Голяма вечер за Олександър, голяма гордост. Олександър използва този шанс и даде най-доброто от себе си. Това е най-трудният му бой. Усик никога не се е бил срещу опонент с такива умения като Джошуа. Беше вълнуваща битка за милиони боксови фенове. Той направи всичко в полутежка категория и взе шанса да бъде също толкова добър в тежка категория", коментира Виталий Кличко.

"Олександър има много добра работа с краката. "Южната лапа" е много нетипичен стил и Антъни имаше много трудна задача. Отлична битка. Много умна, много съм щастлив. Олександър свърши перфектна работа. Саша, ти си страхотен.

"Всеки в Украйна е щастлив, цялата страна е развълнувана. Той е вторият след Владимир Кличко, който взе няколко пояса и е перфектен резултат. Много сме щастливи", коментира Кличко.

Вижте и как Олександър Усик отпразнува победата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички