Промоутърът на Джошуа Еди Хърн призна горчивата истина, но веднага заговори за реванш


Промоутърът на Джошуа Еди Хърн призна горчивата истина, но веднага заговори за реванш
Снимка: Getty Images

2932 0

Сензацията е факт! Антъни Джошуа загуби всичките си титли, след като бе надигран категорично от украинеца Олександър Усик - всичко за мача четете в ТОЗИ ЛИНК!

След края на срещата в Лондон неговият промоутър Еди Хърн даде кратък, но красноречив коментар:

"Съкрушителна загуба. Усик е в страхотна форма, движи се чудесно и нанесе много удари. Може би бе малко по-агресивен от очакваното. Това бе трудна за преглъщане загуба. Антъни бе победен от по-добрия боксьор тази вечер", призна Хърн.

"Това е спортът, когато се изправяш срещу най-добрите, може да се случи и да загубиш. Не можем обаче да сравняваме тази загуба с онази от Анди Руис, защото тогава всички бяха шокирани. Усик ще влезе в реванша с много увереност, както го направи и Руис, но ние трябва да се справим с предизвикателството. Битката беше рискована, но съм горд с Антъни, че винаги иска да се съревновава с най-добрите и не спира да го прави. Горд съм и че остана на краката си в последния рунд, въпреки че имаше травма".

"Ще бъде трудно, тъй като увереността на Усик ще бъде до небето. Антъни ще иска реванш. Той може да се справи много по-добре, отколкото показа тази вечер", бе лаконичният коментар на Еди Хърн.

Тук можете да прочетете как протече цялата галавечер на стадиона на Тотнъм в Лондон!

Ето и как се появи Олександър Усик на ринга и как Антъни Джошуа излезе след него и наелектризира 65 000 души по трибуните!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички