ВИДЕО: ШОК №1 в бокса за 2023! И Фюри не успя да повярва, когато Нгану го свали в нокдаун!


ВИДЕО: ШОК №1 в бокса за 2023! И Фюри не успя да повярва, когато Нгану го свали в нокдаун!
Снимка: GettyImages

12890 0

"Битката на най-лошите" - боксовата галавечер в Рияд, произведе един от най-атрактивните и интересни боеве в последната година в тежка категория. Тасън Фюри, който не трябваше да има каквито и да е проблеми срещу Франсис Нгану, едва-едва спечели битката с дебютиращия в бокса ММА атлет, а камерунецът спечели сърцата на милиони с впечатляващите умения, които демонстрира в първите си 10 рунда професионален бокс

Нгану и Фюри сътвориха същинско зрелище в Рияд

За мнозина, Нгану трябваше да бъде обявен за победител, но след разделено съдийско решение Фюри (спорно) спечели дуела и запази статута си на непобеден. Нгану обаче го накара да страда, най-вече в рунд №3, когато, за изумление на всички, го прати в нокдаун. 

Шокиращият нокдаун, който изненада дори Фюри 

Ако Тайсън Фюри е вярвал, че боят в Саудитска Арабия ще е като разходка в парка, то в рунд №3 световнит шампион определено разбра, че ще трябва да се потруди сериозно, за да не загуби двубоя. 

ВИЖТЕ: ФЮРИ НА КОЛЕНЕ! Ограбен ли беше Нгану срещу Тайсън (СНИМКИ)

Нгану намери своя ритъм в третата част след колебливи първи два рунда и агресията от негова страна не закъсня. В последната минута на рунда Фюри тръгна в поредната си агресивна атака, като след серия от два прави удара опита комбинация ляв прав - дясна кука. Именно в този момент Нгану "издебна" опонента си и контрира с ляв удар в главата на Тайсън, който се строполи на земята. 

Нгану прати Фюри в нокдаун в рунд №3 от епичния им сблъсък

Определено Фюри не очакваше тази атака и беше изключително предпазлив в движението си до края на двубоя. Въпреки че избра по-защитна стратегия, в края на двубоя той отново натисна и, благодарение на опита си и класата си, заслужено Фюри спечели (доказателството за това тук)

Ето и нокдауна на Нгану от няколко ъгъла: 

ВИЖТЕ: ФЮРИ НА КОЛЕНЕ! Ограбен ли беше Нгану срещу Тайсън (СНИМКИ)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички