ВИДЕО: Обезумял до пълна лудост Чисора и "бутилката на раздора" на кантара с Пулев


ВИДЕО: Обезумял до пълна лудост Чисора и "бутилката на раздора" на кантара с Пулев
Снимка: БГНЕС

5111 0

Битката между Кубрат Пулев и Дерек Чисора през 2016 година беше съпътствана от голям скандал. Той избухна по време на кантара за битката в Хамбург, в която бе заложена европейската титла.

Всичко започна, когато човек от щаба на българина хвърли пластмасова бутилка, която уцели Чисора по главата. Британецът побесня и скочи на щаба на Пулев. Боят се пренесе в коридора и кухнята на хотела и напрежението беше овладяно с трудности.

ГЛЕДАЙ МАЧА КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА - ЕТО КАК!

Наскоро от "Спортната джунгла" разкриха, че човекът, хвърлил бутилката по Дел Бой, е приятел на Кобрата. Името му е Александър Кацов. Друг приятел на боксьора от София - Самер Отхман, е пострадал в мелето, но той далеч не бе единственият.

Интересното е, че скандалът избухна, въпреки че от екипа на Кубрат - "Зауерланд", бяха взели мерки за подобен развой на събитията и бяха наели сериозна охрана. Това се наложи, защото на пресконференцията преди кантара Чисора хвана главата на съперника си и я натисна надолу. Тогава Пулев побесня и тръгна да се разправя с опонента си, но намесата на охраната предотврати сериозни инциденти.

ГЛЕДАЙ МАЧА КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА - ЕТО КАК!

Пред "Спортната джунгла" британецът каза много зловещи думи, обяснявайки какво би станало, ако инцидентът не бе станал в Хамбург, а например в Лондон (подробности тук).

ВИЖТЕ ОЩЕГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - ЧИСОРА НА ЖИВО - ВИЖТЕ КАК!

Как да гледаме битката Кубрат Пулев - Дерек Чисора? 

Мачът няма да бъде излъчен от българска телевизия и единственият начин за гледане е през стрийминг платформата DAZN (линк за платформата тук). 

Тези от вас, които няма да имат възможност да гледат дуела в сайта на DAZN, могат да следят цялата галавечер и Кубрат Пулев - Дерек Чисора НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички