ВИДЕО: Пулев "нокаутира" Чисора с отговор, след който залата избухна в смях!


ВИДЕО: Пулев "нокаутира" Чисора с отговор, след който залата избухна в смях!
Снимка: GettyImages

7269 0

Кубрат Пулев намери начин да "запуши" голямата уста на Дерек Чисора още преди двамата да се качат на ринга в събота вечер. Както е известно, днес (четвъртък) беше пресконференцията на двамата преди големия сблъсък, който ще бъде излъчен единствено от DAZN.COM (линк за абонамент тук). 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Напрежение, обиди и (почти) бой на Пулев - Чисора по време на пресконференцията (СНИМКИ)

По време на една от словесните престрелки между двамата Чисора неколкократно заяви, че на никого не му пука за Кобрата и всички, които са в залата за пресконференцията, както и тези, които ще гледат мача им в събота вечер, искат да гледат него. Той на няколко пъти се опита да се подиграе с българина, но Пулев не му остана длъжен, а дори напротив - "закова" го с отговор, който никой не очакваше. 

Кобрата прекъсна глупостите на Чисора, като му обясни, че не е прав и хората идват да гледат и двамата. Репликата, с която завърши обаче, накара дори Чисора да замлъкне, докато хората в залата избухнаха в здрав смях. 

"Всички искат да гледат този двубой - не теб, а самият двубой. Всички искат да видят един добър бой, хубав бокс, хубави удари... в твоето лице. В голямата ти уста". След тази реплика всички в залата се разсмяха, а Чисора отговори с лаконичното "ще видим". 

 

Малко след въпросния момент двамата избухнаха в пререкания и едва бяха разтървани (подробности тук)

Голямата битка между двамата, която е ключова за бъдещето на боксьорите в тежка категория, ще се проведе в Лондон в събота вечер. Интересна, пълна и актуална информация, последни новини и мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора НА ЖИВО ще можете да следите в Sportlive.bg. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как можем да гледаме Пулев - Чисора на половин цена?

ВИЖТЕ ОЩЕНапрежение, обиди и (почти) бой на Пулев - Чисора по време на пресконференцията (СНИМКИ)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички