Еди Хърн преди Чисора: Пулев е много, ама много здрав боксьор


Еди Хърн преди Чисора: Пулев е много, ама много здрав боксьор
Снимка: Getty Images/Gulliver

1738 0

Промоутърът на галавечерта за боя между Кубрат Пулев и Дерек Чисора - Еди Хърн, говори след "горещия" брифинг, който двамата дадоха часове преди мача помежду им.

В Лондон двамата си сблъскаха сериозно главите след брифинга и организаторът отличи добрите страни на двамата. Импресариото на Антъни Джошуа сподели, че Пулев е много здрав и изглежда изпълнен с увереност, но вярва, че Чисора може да победи българина в Лондон.

„Пулев е голям мъж, той е много здрав, наистина здрав. Изглежда, знаете ли, понякога имаш пълната увереност като боксьор. Имал си добър лагер, но никога не съм виждал такава самоувереност. Те излъчват огън. Разбира се, че всичко е заради боя, заради шоуто. Но в края на деня ние трябва да защитим всичко това пред феновете. Дерек загуби от Усик, Кличко, Фюри и Дилиан и следя социалните мрежи как говорят за него. Дерек може да победи 99% от боксьорите, но може и да загуби от останалия процент. Дерек е в Топ 25, топ 20, топ 15 дори на тези години. Пулев е боксьор, който той може да победи, Паркър също може да бъде победен. Вярвам, че Дерек е готов“, каза Хърн след брифинга.

„Чисора е абсолютно готов и аз съм доволен заради това. Стилът, който то практикува, е добър. Бях в Монако, но не успях да го видя много. Пулев е изключително европейски боец, който може да намери начин да се справи в клинч, както и да не е в него“, сподели Хърн пред Matchroom.

Всичко около сблъсъка Кубрат Пулев - Дерек Чисора четете в SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички